October 11, 2021

Lanceermoment Collectieve Erkenning- een extra impuls 2021-2024

Stadinda

U I T N O D I G I N G

Lanceermoment Collectieve Erkenning- een extra impuls 2021-2024

Live-stream vanuit Museum Sophiahof: maandag 25 oktober 15.30-16.15 uur

Goed nieuws: op maandag 25 oktober a.s. geeft staatssecretaris Paul Blokhuis van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het startschot voor de extra impuls aan de collectieve erkenning van de Indische* gemeenschap in Nederland!

Na het raadplegen van de Indische gemeenschap is een plan opgesteld over de besteding van extra middelen voor de komende jaren. De staatssecretaris nodigt u van harte uit voor een enerverende, online bijeenkomst waarin de plannen worden toegelicht, vanuit Museum Sophiahof.

Zorg dat u er (digitaal) bij bent op maandag 25 oktober van 15.30-16.15 uur!

Wat kunt u verwachten?

  • Een gesprek onder leiding van historicus Hans Goedkoop met Paul Blokhuis over het waarom, wat en hoe van deze extra impuls;
  • Een ronde-tafel-gesprek met de jongere generatie over het vergroten van kennis over de Nederlands-Indische geschiedenis;
  • Muzikale intermezzo’s door Joe Paseneas Tifa’s;
  • De officiële presentatie en installatie van de commissie ‘Versterking kennis geschiedenis voormalig Nederlands-Indië’.

Het belooft een mooie sessie te worden die u vanuit uw eigen huiskamer of werkplek digitaal kunt volgen via het Youtube kanaal van het ministerie van VWS. De weblink hiervoor wordt u enkele dagen van te voren toe gestuurd.

Graag begroeten wij u online op maandag 25 oktober a.s.!

*De tekst in deze uitnodiging is van het Ministerie van VWS

192

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stadhoudersring 45
2713GA Zoetermeer
Nederland.
Telefoon 079. 316.63.08
X